Продължителната изолация вкъщи изправи пред сериозно изпитание начина ни на

...
 Продължителната изолация вкъщи изправи пред сериозно изпитание начина ни на
Коментари Харесай

Няколко неща, които да правим за себе си у дома

 Продължителната изолираност у дома изправи пред съществено тестване метода ни на живот и взаимоотношенията ни с околните хора. Между стените на уютното ни леговище съвсем по едно и също време съчетаваме няколко функции – на работещи, на учещи, на домакини, на родители и какво ли още не.

 Но преди да се фокусираме върху негативите от създалата се обстановка и да опънем нервите на тези какъв брой нас, е добре да помислим по какъв начин да извлечем оптималната изгода за нас самите. Оставането у дома може да бъде положително прекарване и опция да създадем всички от дълго време дълго отлагани неща. Време за всичко това, за което все ни доближава време.

Четене на книга

Ако вие сте от хората, които обичат да четат, само че в делнична вечер заспивате изтощени прекомерно рано, в този момент имате опция да изчетете обичаното четиво на един мирис.

Можете да се насладите на вълнуващи истории от разнообразни страни и столетия, без да се притеснявате, че на следващия ден ще закъснеете за работна среща рано сутринта. Най-малкото спестявате време от пътуването до работното място.

Експерименти в кухнята

Досадните вечери с ядене на нещо, приготвено небрежно остават в предишното. Развихрете въображението си в кухнята и направете вечерята постепенно и с доста обич. Зарадвайте хората към вас с нещо прелестно и галещо сетивата и се почувствайте удовлетворението от добре свършената работа.

Приготвянето на храна може да има доста прелестен отпускащ резултат, когато не се състезавате с времето.

Ритуали за хубост

Козметичните салони са затворили порти и грижата за външния ни тип остава в наши ръце. В домашни условия можете да поглезите себе си с разнообразни процедури за хубост - от маска за коса до релаксиращ педикюр.

Добре познаваме това прелестно възприятие, когато сме вложили малко време и старания в това да изглеждаме добре. Насладете му се!

Нов онлайн курс

В подтекста на настъпилата рецесия редица просветителни организации оповестиха свободен достъп до обучителните си запаси. Възползвайте се от обстановката, с цел да научите нещо ново, да повишите квалификацията си и даже да опресните британския си.

От уюта на своя дом можете да инвестирате в професионалното си развиване. Тази обстановка ще отмине и е добре да продължите още по-подготвени и стимулирани.

Полезен за себе си и за другите

Нашият дребен свят е част от един по-голям свят, който сега се намира в извънредно предизвикателна обстановка. Нашият свят не е изолирана среда и не можем да затваряме очи за заобикалящата ни среда. Затова бъдете потребни както на себе си, по този начин и на останалите.

Обадете се възрастен родственик, включете се в група за поддръжка на разнообразни уязвими групи, или пък направете подаяние. Има хиляди способи да окажете помощ в това състояние.

Инфо: www.highviewart.bg

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР